Algemene voorwaarden

Boekingen:

U kunt uw aanvraag schriftelijk, telefonisch of via email doorgeven.
Via email of telefoon krijgt u van ons een bevestiging van uw aanvraag met een prijsopgave.
Na akkoord van de prijsopgave ontvangt u een reserveringsbevesting cq factuur via de post en op verzoek eventueel via email.
Let op: Pas na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw reservering definitief maken.

Betalingsvoorwaarden:
Een aanbetaling van 30% dient binnen een week na uw reservering op onze rekening gestort te zijn, waarna uw reservering bindend wordt.
Bij het niet betalen van de aanbetaling binnen de gestelde termijn vervalt uw reservering automatisch.
Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aankomst betaald te zijn.
Indien de reservering minder dan 6 weken voor de dag van vertrek plaatsvindt dient de totale reissom per omgaande voldaan te worden. Bij niet tijdige betaling krijgt u een éénmalige schriftelijke herinnering, u heeft dan de mogelijkheid om het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen te voldoen. Indien betaling dan uitblijft, wordt de overeenkomst geannuleerd zonder recht op teruggave van de reeds voldane aanbetaling.

Waarborg:
Er wordt een borg gevraagd van minimaal € 250,00. Deze borg wordt terugbetaald in de week na terugkomst en na vaststelling dat er geen schade is aangericht en de sleutels retour zijn. De terugbetaling vindt plaats onder eventuele aftrek van kosten ter vervanging van ontbrekende voorwerpen.

Schoonmaak:
Na uw verblijf wordt het appartement schoongemaakt.  Maar wij vragen u wel om het appartement netjes en bezemschoon achter te laten. Huisvuil dient in de container buiten het hek te worden gestort, de keuken graag vaatvrij en de gebruikte apparaten gereinigd. Het gebruikte beddengoed kunt afhalen en op een stapel leggen zodat duidelijk is dat dit gewassen moet worden. Wij verzoeken u de handdoeken zoveel mogelijk gewassen achter te laten (maximum 2 p/p ongewassen). Indien het appartement niet in een ordelijke staat wordt achtergelaten zijn wij genoodzaakt een gedeelte van uw borg in te houden i.v.m. extra schoonmaakkosten.

Annulering:
Wij raden de huurders aan om zelf elders een annulerings- en reisverzekering af te sluiten.

Aantal deelnemers:
De beschrijving van de appartementen vermeld het aantal maximaal toegelaten personen. Bij overschrijding van dit aantal, zonder voorgaande schriftelijke toelating, wordt de huurovereenkomst als ontbonden beschouwd en wordt de toegang tot de vakantiewoning geweigerd zonder aanspraak tot resitutie van de huursom. Er zal geen resitutie van de huursom (of gedeelte ervan) plaatvinden in geval van voortijdig vertrek.

Verantwoordelijkheid huurder:
De huurder maakt als een goede huisvader gebruik van het gehuurde en is aansprakelijk voor eventuele schades die door hem of mederezigers veroorzaakt zijn gedurende het verblijf.

Rookvrij:
In en om het appartement mag niet gerookt worden.

Huisdieren:
Huisdieren worden absoluut niet toegelaten en toegestaan.

Heeft u toch nog vragen?

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Op vakantie naar Tenerife zuid? Reserveer nu!

Tenerife telt tal van leuke bestemmingen om te verblijven. Ontdek mooie stranden, kindvriendelijke plekken en fantastische plekken om te bezoeken.